Over ons

Glas & Mulder Notariaat is een allround notariskantoor, waar u voor alle relevante notariŽle diensten aan het juiste adres bent. Of het nu gaat om het oprichten van een BV, het aangaan van een samenlevingscontract of het afwikkelen van een erfenis, u kunt altijd rekenen op zorgvuldige, deskundige en kwalitatief hoogstaande dienstverlening tegen een concurrerend tarief, oftewel stadse kwaliteit voor een dorpse prijs !

Ons notariskantoor is gelegen in het (zakelijke) centrum van Den Helder aan de Middenweg 113. De inrichting van ons kantoor en het makkelijk te onthouden telefoonnummer 0223-525252 maken duidelijk waar Glas & Mulder Notariaat voor staat: een laagdrempelig kantoor met een warme sfeer. In deze ambiance zullen particulieren zich welkom voelen, maar ook zakelijke cliŽnten kunnen voor een persoonlijk onderhoud goed bij ons terecht.

Jos Mulder

Jos Mulder is als kandidaat-notaris in 1999 vanuit Alkmaar naar Den Helder gekomen. In eerste instantie werkzaam in Wieringerwaard en in 2008 weer terug gekomen naar Den Helder. Jos Mulder is eveneens thuis in alle notariŽle diensten, van het oprichten van een vereniging of stichting tot onroerend goed.

Cindy Glas

Cindy Glas is reeds vanaf 1997 werkzaam in Den Helder. In eerste instantie als kandidaat-notaris voor de praktijk van notaris Van Loon. Per 1 januari 2009 is zij tot notaris benoemd. Cindy Glas beheerst alle aspecten van het notariŽle vak, van personen- en familierecht tot ondernemingsrecht.